Начало
Прегледи
Операции
Апаратура
Сертификати
Членство
В медиите
Контакти
Тест на зрението
English
Добре дошли в сайта на доц. д-р Десислава Статева, д.м.!

Лекар на 2010 г. в УМБАЛ "Георги Странски" - Плевен

Тук имате възможност да се запознате с медицинските услуги, от които можете да се ползвате като пациент на доц. Статева. Ако имате проблеми със зрението, болки или неприятни усещания в очите, наследствени очни заболявания в рода Ви, или просто желаете да се уверите, че очите Ви са здрави и ще си останат такива още дълго време, заповядайте в очния кабинет на доц. Статева. Можете да разчитате на приветливо отношение, компетентно обслужване, изключителен професионализъм и пълна информативност по отношение на Вашите здравословни проблеми.

Ако се нуждаете от оперативно лечение (при диагностицирана катаракта, глаукома и др.) за Вас е гарантирано използването на най-нови хирургични похвати и съвременно хирургично оборудване.

Работното време на доц. Статева е от 08:00 до 14:00 всеки работен ден. При спешни офталмологични състояния можете да използвате мобилния телефон, даден на страницата за контакти.

Чрез зрението си човек възприема 80 % от заобикалящия го свят. Болести като глаукома и макулна дегенерация, свързана с възрастта, настъпват неусетно и увреждат зрението - при глаукомата увреждането е необратимо.

Проверете Вашето зрение днес, за да не бъде късно утре!